"Plakala sam svaki dan skoro godinu dana kada sam se uselila kod njega, htjela sam ga popraviti..."

Kate o početku zajedničkog života s Ferdinandom

"Plakala sam svaki dan skoro godinu dana kada sam se uselila kod njega, htjela sam ga popraviti..."

E. Čaušević

Rio Ferdinand je prošle godine oženio Kate Wright koja se proslavila u Engleskoj u reality emisijama. 

Iza legendarnog igrača Manchester Uniteda je veoma težak period jer mu je prije nekoliko godina preminula supruga Rebecca nakon borbe s rakom. No, dvije godine kasnije Rio je upoznao Kate, a oni su prošle godine odlučili uploviti u bračne vode.

Kate je nakon dvije godine zajedničkog života sa Ferdinandom otkrila da joj je bilo nevjerovatno teško kada su tek počeli živjeti zajedno. Tada nekad je preminula i njegova majka Janice, te je Rio bio zaista u teškom stanju. Rio je imao troje djece iz braka s Rebeccom i zbog toga Kate je bilo još teže da se navikne na takav način života.

"Plakala sam svaki dan skoro godinu dana kada sam se tek uselila kod njega. To je bio nevjerovatno težak period jer je preminula njegova mama, a samo dvije godine ranije je ostao bez supruge Rebecce", pričala je Kate, te nastavila.

"Moje srce se slamalo zbog njega i djece. Sve što sam željela jeste da ga popravim i vratim u život, da usrećim djecu i budem ti za njih. Odustala sam od svog posla jer sam željela sve uraditi ispravno. Ipak, nisam znala kuhati i stvari su išle sve gore i gore. Zaboravljala sam im stvari za školu, propuštala mailove od nastavnika. Bila sam loše jer je bilo mnogo ljudi koji me nisu željeli tu. Nisam bila mama niti naviknuta da budem oko djece, ali morala sam im pokazati da ću uraditi za njih bilo šta. Pogubila sam se u početku, ali kasnije sam postala skoro savršena supruga. Naučila sam kuhati i Rio mi priča o svemu što ga muči".

Promo

Top Komentari

Emir
Baš je dušica, dali bi se slamala da je doticni recimo elektricar??
9 4
edo111
Koga ovo sranje interesuje?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi