Plavuša bujnih grudi ukrala slavu novom napadaču londonskog kluba

Nije promakla medijima u Engleskoj

Plavuša bujnih grudi ukrala slavu novom napadaču londonskog kluba

O. Lekić

Iz danskog Midtjyllanda ove zime u Crystal Palace je stigao napadač Alexander Sorloth.

Dok se navijači Crystal Palacea nadaju prvim golovima novog fudbalera, engleski mediji su više pažnje posvetili njegovoj lijepoj djevojci Leni Selnes, koja se inače bavi fitnesom.

Skandinavka se već preselila u London i u narednom periodu će biti stalan gost na utakmicama Crystal Palacea, a mnogi su uvjereni da su uz njenu podršku pred londonskim klubom vedriji dani.

Lena je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, što na Otoku itekako vole, a nema sumnje da će njena popularnost rasti sve više kako bude vrijeme odmicalo.

Svojom skandinavskom ljepotom i tijelom plijeni veliku pažnju. Ostavit ćemo vas da uživate u njezinom izgledu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi