Play like Harden i osvoji nove Adidas Harden vol. 5 patike za basket

Play like Harden i osvoji nove Adidas Harden vol. 5 patike za basket

Sponzorski tekst

Košarka je tvoja strast? Uživaš u svakom trenutku koji provedeš na terenu i želiš da jednog dana zaigraš sa najvećima? Vrijeme je da izađeš na crtu, odgovoriš našem Play Like Harden izazovu i možda baš ti osvojiš nove adidas Harden Vol. 5 patike za basket.

Kako da učestvuješ u play like Harden izazovu? 

Podijeli sa nama tvoj zaštitni znak sa košarkaškom loptom - to može biti specifičan dribling, šut, step-back - i možda baš ti budeš najbolji i osvojiš adidas Harden Vol. 5 patike za basket. Video u kojem nam pokazuješ baš taj potez objavi na svom otvorenom (public) Instagram profilu kao story od 1. do 10. aprila 2021. godine i obavezno taguj @sportvisionbih uz #MYHARDENMOVE. 

Više o nagradnoj aktivaciji možeš saznati u Harden Highlight-u na našem Instagram profilu, a inspiraciju možeš pronaći u potezima Nikole Jovanovića, mlade nade domaće košarkaške scene.

Najbolji potez osvojiće nove adidas Harden Vol. 5 patike za basket, dok ćemo pobjednika nagradne aktivacije objaviti 12.4.2021.

Neka sila Hardena bude s tobom!
Sport Vision tim 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi