Pojavio se snimak koji bi Mourinho najradije izbrisao sa interneta

Pao je, ali baš spektakularno...

Pojavio se snimak koji bi Mourinho najradije izbrisao sa interneta

Jose Mourinho neće baš po lijepom pamtiti sinoćnju utakmicu Engleske i Španije na Wembleyju, u kojoj je Crvena furija slavila rezultatom 3:1.

Menadžer Manchester Uniteda je od dolaska na stadion znao da to neće biti dobra noć za njega. Odmah je krenulo po zlu jer je karizmatični trener zapeo za crvenu vrpcu kada se kretao prema ulazu, te pao na pod.

Fotografije Josea Mourinha kako leži na betonu su već obišle internet, kojim se sada proširio i snimak Mourinhove nezgode koji bi Portugalac najradije obrisao sa svih platformi.

Mourinhov pad bio je baš spektakularan, a možemo reći i da je dobro prošao s obzirom da se odmah pridigao na noge i krenuo ka ulazu. Mogao je proći mnogo, mnogo gore.

Loša noć za Mourinha je upotpunjena kada se početkom drugog poluvremena povrijedio njegov bek Luke Shaw, koga čeka nova duga pauza.

Top Komentari

Griezmann
Španija je dobila 2:1 a ne 3:1 moj novinaru..
13 0
Zoilomas
Faul
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi