Pokušava se iskupiti: Rooney iznenadio suprugu poklonom od 100 hiljada funti

Oproštena mu je nevjera

Pokušava se iskupiti: Rooney iznenadio suprugu poklonom od 100 hiljada funti

Krajem 2017. godine glavna tema u britanskim tabloidima bila je ljubavna afera Waynea Rooneyja. Dok mu je tada trudna supruga Collen s troje djece bila na odmoru u Španiji, iskusni napadač Evertona ju je prevario sa samohranom majkom Laurom Simpson, a unatoč svemu, na kraju je dobio novu priliku.

Otkako je izbio skandal Rooney na sve moguće načine pokušava da se iskupi Coleen i trudi se da joj ispuni apsolutno sve želje. Kako pišu inostrani mediji, sada je odlučio da Coleen plati proslavu 32. rođendana u Dubaiju, a proslava i odmor su ga, navodno, koštali 100 hiljada funti.

Zbog profesionalnih obaveza prema fudbalu Rooney nije bio u mogućnosti da otputuje s Coleen na odmor, no svakako joj je maksimalno ugodio i potrudio se da dobije najbolje od najboljeg.

Wayne i Coleen su inače u braku preko devet godina. Upoznali su se kada su imali samo 12 godina, a vezu su započeli sa 16.

I ranije su imali probleme u braku, no sve prepreke su, kao i posljednju, uspješno prevazišli.

Top Komentari

Keno
"Upoznali su imali kada su imali"
2 0
zeleni_zub
uh
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi