Polugola djevojka sa muškog slaloma je zapravo Kinsey Wolanski!

Ponovo zadobila pažnju javnosti

Polugola djevojka sa muškog slaloma je zapravo Kinsey Wolanski!

Polugola djevojka koja je večeras zadobila pažnju tokom muškog slaloma u austrijskom Schladmingu je zapravo dobro poznata Instagram zvijezda Kinsey Wolanski.

Ona je nakratko zadobila pažnju tokom današnjeg slaloma jer je utrčala u cilj u isto vrijeme kad i Italijan Alex Vinatzer koji je u tom trenutku preuzeo lidersku poziciju.

Kamere su tada zabilježile polugolu djevojku koja trčki u kupaćem kostimu i nosi papir s natpisom 'RIP Kobe Bryant'.

Kasnije, kada je uhvaćena u krupnom kadru, ispostavilo se da se radi o Kinsey koja je široj javnosti poznata nakon što je prekinula finalni susret Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama prošle godine.

Ona očigledno ne bira način na koji će steći popularnost pa je tako i na konto smrti legendarnog košarkaša odlučila privući pažnju na sebe i zaraditi još kojeg pratioca na Instagramu.

Inače, u današnjem slalou slavio je Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Top Komentari

MaDaj
Moje misljenje je da i ona a i svi slicni njoj zasluzuju bar 6 mjeseci zatvora za ovakve ispade...
13 1
Rizzle84
Fuksa ganja nekakvu slavu preko Kobijevog imena, a ova redakcija joj daje medijski prostor.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti