Pomno odabrane: Ovo su djevojke koje Ronaldo prati na Instagramu

Prati 40 slavnih žena

Pomno odabrane: Ovo su djevojke koje Ronaldo prati na Instagramu

Ako ste se kada pitali ko ima najviše pratilaca na Instagramu, odgovor je tu - Cristiano Ronaldo.

Cristiano na svom profilu redovito objavljuje porodične fotografije, zaručnicu Georginu Rodriguez i svoje četvero djece, fotografije s nogometnih terena, teretane i putovanja sa svih krajeva svijeta.

Iako se nedavno suočio s ozbiljnim optužbama za silovanje, portugalskom nogometašu popularnost nije nimalo opala, štaviše povećala se i danas ga samo na Instagramu prati 156 miliona obožavatelja. Titulu 'kralja Instagrama' je oduzeo teniserki Sereni Williams koja ju je držala od 2016. godine, a prije nje to je bila Ariana Grande.

I dok Ronaldo iza sebe ima armiju fanova, njemu je na Instagramu zanimljivo tek 426 osoba, od toga 72 žene, među kojima je slavno njih 40. Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Jessica Alba..., samo su neke od pomno odabranih. 

Top Komentari

Belmin
Svašta...
1 0
foco
momci dragi pa portal vode i pisu polupismeni i nepismeni ljudi,ja sam pekar i popravljam ti auto ,to ti je to.pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti