Posebni i u protestima: Još jednom se pokazalo koliko LA voli Kobea i Giannu Bryant

Kamen bi zaplakao

Posebni i u protestima: Još jednom se pokazalo koliko LA voli Kobea i Giannu Bryant

E. Oštraković

Veliki protesti izbili su u Los Angelesu u proteklih nekoliko dana, a razlog je ubistvo Georgea Floyda od strane policajca.

Mnogi poznatiji ljudi na svoj način su pokrenuli protest, ali su Amerikanci odlučili da izađu na ulice i da javno pokuažu nezadovoljstvo.

Ipak, lijepe scene viđene su i ovako teškim trenucima. Naime, uprkos tome što je urađen veliki broj broj novih grafita, te je uništen veliki broj starih grafita samo jedna vrsta je još uvijek tu.

Riječ je o muralima Kobea i Gianne Bryant, koji su netaknuti, čime je Los Angeles još jednom pokazao koliku ljubav ima prema njima.

[facebook][/facebook]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi