Potpuno ga je opčinila: Prelijepa Italijanka Kolarovu rasturila brak

Ona je ta kap koja je prelila čašu

Potpuno ga je opčinila: Prelijepa Italijanka Kolarovu rasturila brak

S. Grebović

Prema pisanju srbijanske štampe, igrač Rome Aleksandar Kolarov razvodi se nakon 12 godina braka.

Reprezentativac Srbije je u bračnoj zajednici sa suprugom Vesnom punih 12 godina i za to vrijeme je sa njom dobio dvoje djece. Daljina, ljubomora, ali i prisustvo treće osobe uslovile su time da se stavi tačka na njihov zajednički život.

"Činilo se da će njihov brak opstati, uprkos svim problemima koje su imali, pogotovo kada je Vesna prešla preko javne preljube sa dizajnerkom Kristinom Mijačević, s kojom ima i sina", priča neimenovani izvor za Kurir.

Vesna je nekoliko puta napuštala Aleksandra, ali mu se svaki put vraćala. Nakon što je Kristina rodila sina, Kolarov i njegova porodica nisu htjeli govoriti o dječaku, ali ga je fudbaler na kraju priznao.

Nakon dolaska u Rim, upoznao je prelijepu Cristinu Buccino, italijansku glumicu i manekenku, kojoj nije mogao odoljeti. Mediji su upravo na njoj stavili metu, označivši je kao glavnog krivca za razvod braka fudbalera, što on do sada nije poricao.

Paparazzima nije promao momenat kada je fatalna Talijanka izašla na spoj sa, ni manje ni više nego Cristianom Ronaldom, dok su njih dvoje bili u vezi koja nije dugo potrajala.

"Došla sam u taj kafić i Ronaldo je već bio tamo. Veoma brzo smo se upoznali i on me je pozvao na večeru kao pravi džentlmen. On je zaista sjajan momak. Sve što mogu reći je da je Ronaldo cool. On je zaista poseban i pravi je džentlmen koji zna kako zadiviti djevojku", izjavila je tada Buccino.

Top Komentari

konjnakvadrat
Joj jest dobraaaaaa, hocemo jos ovakvih clanaka..
5 0
ragnarrsonn
Zato je Amra Dzeku uskopila
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.