Potvrđena drugostepena presuda protiv Mamića, koji se ne uzbuđuje previše zbog toga

Popularni Maminjo za sada bez komentara

Potvrđena drugostepena presuda protiv Mamića, koji se ne uzbuđuje previše zbog toga

S. Grebović

Jedna od udarnih vijesti u hrvatskim medijima danas je potvrda druge optužnice protiv Zdravka Mamića u Županijskom sudu u Osijeku.

Mediji navode da je Županijski sud iz čak sedmog pokušaja potvrdilo drugu optužnicu Uskoka protiv nekadašnjeg prvog čovjeka zagrebačkog Dinama i još šestorice okrivljenih koje tužilaštvo tereti da su, ''kao zločinačko udruženje'', klub sa Maksimira oštetili za oko 200 miliona kuna.

Zbog toga u Hrvatskoj očekuju njegovo skoro izručenje iz naše zemlje, gdje posljednjih mjeseci boravi, ali izgleda da se Mamić zbog toga ne uzbuđuje previše.

U izjavi za hrvatski portal 24sata.hr je rekao:

"Za mene nema ništa novo. Tu su mi prijatelji, imam posla. Misilm živjeti kao i što sam do sada i za sada ne želim davati nikakve izjave za medije", poručuje Mamić iz Međugorja.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Nedaj se Maminjo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi