3

Komentari (3)

Qwertz1
Pa da je covjek gorio raja bi uzela tel i snimala, jel moguce dokle smo dosli ? Pa sta ako su gasili trebal ih snimat i odavat pocast ?
Bravo glupane, da si imalo učen ko sto nisi znao bi da ti jedna iskra iz požara padne na tkaninu odjeće odmah bi se zapalio ko fitilj a da ne pričam da devedeset posto vas sto akterate kad bi izbliza vidjeli ovakav požar noge bi se uhvatili iste sekunde tako da momcima svaka čast veliki mangupluk i viteštvo a i nek se snimi da se vidi jer će te takvi ko ti vazda reci da je laž i izmišljotina.
user1676717906
Pa normalno je pomoci ljudima u nevolji, sta treba sad nesto, specijalno , odlikovanja, ma dajte pa to ce svaki normalan insan uraditi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.