16

Komentari (16)

mostarac1964
Koliko god prvenstava Bih ode sada uvijek ce u istoriji bit i da je Vedo dao gol koji nas je odveo na svijetsko.Ali isto i da je dao prvi gol koji je nasa reprezentacija postigla na prvom svijetskom a shonjo sa tetovazom cetnika popa na ruci je retardirano cheljade nije on kriv majka priroda I Tata karikaturista.
bebi
pacenik lajavi
@dn@n
Koga više zanima Vrenješ I te opajdare. Zamarate narod džabe s tim tekstovima
Niklas
Hahahaha jbt koji IMBECIL. Zamislite samo kad ovako nekoj nazovimo "poznatoj licnosti"(postujem sve bez obzira ko sta slusa od mjuze); pise poruke privatne, sta tek radi i pise osobama koji ga prate a posebno djevojkama. Ali bravo Buba Maro za ovo eksplotiranje Vranjesa-Kranjesha koji vjerovatno onanise dok gleda muzicki serijal Pinkove Zvezde. Kako ces ti decko najebat i kako ce ti neko kozu oderat i tom heroju zavrsit tetovazu- dodat ljiljan na celu i "mi hrvati" ili recimo grb Dinama ali sramota je da i navedeni budu na tom liku , cetnickom krvniku. Al neko ce stvarno ljudi natabat ovog tenakre, a na usnama i bradi mu vanago istetovirat kao u South Parku kad su jeli na cmar a kenjali na usta. Jer sve sto kaze, napise, isprica ni proliv tolko ne zaudara kao Kranjes , pravi CMAR... Doduse i Dara je vjezbala. Sportski portal. Fina poruka. Work out naked and tape your self and show how it is done when you wear nothing but natural clothes ????. Klap klap Dara. Plus Keydura hahahaha nasmija me dobro.
Sanska_Prangija
Samkodk
Benjamingst
Jes Vranjes O tip bez imalo mozga....
Keydura69
Kae: "Duplo više sporta"
tuzlaak
Zmajbosnjacki9295
Izbacen iz reprezentacije i odbacen od bubamare, pa mozeli jadnije moj broje 6 :))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.