Premijera Rodmanovog filma o Sjevernoj Koreji krajem januara

Rodman vjeruje kako će njegov film pokazati "pravu stvar"

Premijera Rodmanovog filma o Sjevernoj Koreji krajem januara

Film The Interview o Sjevernoj Koreji, podigao je mnogo prašine, a Dennis Rodman, bivša NBA zvijezda poručio je kako je njegov dokumentarac "prava stvar". 

Jedan od ljudi koji je najbliži Kim Jong Unu upravo je Dennis Rodman, koji je nedavno posjetio Pyongyang. Smatra kako će njegov film pokazati šta se to zaista dešava u Sjevernoj Koreji. 

"Nemam mišljenje o Intervjuu. To je samo film. Ako želite da vidite pravu stvar i šta se zaista tamo dešava, onda vas savjetujem da pogledate moj dokumentarac Big Bang in Pyongyang, krajem januara na Slamdance filmskom festivalu," rekao je Rodman. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.