Usred afere o silovanju: Ronaldova bivša otkrila kakav je bio prema njoj u krevetu

Javila se lijepa Nereida

Usred afere o silovanju: Ronaldova bivša otkrila kakav je bio prema njoj u krevetu

Čitav svijet već nedjeljama bruji o Cristianu Ronaldu i djevojci po imenu Kathryn Mayorge koja tvrdi da ju je portugalski nogometaš silovao.

Amerikanka koja je u to vrijeme bila studentica ispričala je kako ju je Ronaldo 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, a iako joj je nogometaš Juventusa platio za šutnju, zbog posljedica koje danas ima odlučila je s cijelom pričom izaći u javnost.

Zbog optužbi policija u SAD-u je pokrenula istragu protiv Ronalda, koji definitivno prolazi kroz veoma teške trenutke, a cijeli skandal sada je prokomentarisala i Portugalčeva bivša djevojka Nereida Gallardo s kojom se zabavljao 2009. godine. Prekinuli su upravo nekoliko mjeseci prije navodnog silovanja.

"Prema meni nikada nije bio agresivan. Ni najmanje. Nije on tip koji bi nekoga prisilio na seks, jako je nježan u krevetu", tvrdi Nereida i dodaje:

"Još uvijek me niko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svjedočiti na sudu", kazala je lijepa Španjolka.

Ronaldo je, s druge strane, uvjeren da će dokazati nevinost i da će sud odbaciti optužbe žene koja tvrdi da ju je silovao.

Top Komentari

Emir
Napuši Ronaldova jajca i to kroz pimpeka.
2 0
MirzaBarucic
Iscijedio bih joj memu k'o Capry sokic.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi