8

Komentari (8)

zvjezdan10
Ovi menageri bi bili bolji od mnogih profesionalnih menagera u to sam siguran. Mnoge prevare od trenera ne znaju nabrojat 20 igrača van svoje ekipe.
bistrik87
Nista cudno, ima slucajeva gdje su ljudi igrali WoW i umrli bukvalno nad racunarom. Igrice su zaraza narucito ovakve ko FM
cana93
Ako neko hoce da igra Online nek se javi na fb Ady Čankušić pa da igramo.. Btw ja sam Online igrao sa Tunizaninom usao sam u finale lige prvaka sa Romom Pustio sam na YouTube Romine navijace Obukao dres i šal i primio gol u 121 min od Man City.. Kasnije sam kupio novi monitor..
BatonDezitijat
ovo je Bozija igrica ko je nije igrao ne zna sta je Ovisnost !
kemoo21
Ima li nas ovdje ?
sslazio
Ja znam lika koji je igrao posljednju utakmicu u prvenstvu u kojoj mu je trebala pobjeda za titulu. Obukao je odijelo pred utakmicu i napravio specijalnu majicu sa natpisom 'Champions 2017/2018'... Koliko ludjaka ima hahah
Denchi
Ako je majicu pravio to je neki strumf
sslazio
Ovaj je ipak osvojio ali dobar zonfa hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.