4

Komentari (4)

Penderinos
Kako mozes tvrditi da je nasilnik, silovatelj i pedofil ako nisi poznavala coeka, velike su to optužbe, mogla si u najgorem slučaju reci da je alkoholičar i droger ali ovako si zaista pretjerala. Zamisli da tebe neko nazove nimfomanka i ***** ili fufica naravno da bis e nasla uvrijedjena
AmarSahi
Još je čovjek rahmetlija ali neka je njoj pažnje. Ako hoćeš poštovanje za bilo šta bolje ti je šuti i ne slikaj se bez grudnjaka i nemoj tu sliku stavljati kao profilnu.
rabodimis
Ne kontam ni sto je ona hrabra zena.. prije da je glupa ko ku*ac... Pretpostavlja da je covjek bio nesto ? Jel nju silovo, sto je sutila dok je bio ziv ? Ozbiljne su ovo optuzbe, za ovo bi trebala i u zatvor ako ne moze dokazat svoju pricu..
AmarSahi
To što si tražila, to si i dobila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.