Problematični Nick Kyrgios ponovo u centru skandala, razdvojili ga od manekenke

Problematični Nick Kyrgios ponovo u centru skandala, razdvojili ga od manekenke

Edmir Škorić

Australski tenise Nick Kyrgios i njegova djevojka Chiara Passari odvojeni su u različite sobe, nakon što je došlo do žestoke svađe.

Oni su bili u istoj sobi u hotelu u Adelaideu, gdje moraju da provedu 14-dnevni karantin nakon povratka iz Sjedinjenih Država.

Obojesu bili u Bostonu gdje je teniser od 24. do 26. septembra nastupao na turniru "Laver cup", a po povratku kući i prema pravilima morali su u karantin.

Bili su u istoj sobi sve dok nije došlo do velike svađe, pa je hotelsko osoblje moralo da pozove policiju. Nicka i njegovu djevojku su morali da razdvoje, pa sada spavaju u dvije različite sobe u istom hotelu.

Policija je reagovala, te je saopšteno da će protiv tenisera biti podignuta i prijava od strane djevojke.

Kyrgios i Passari počeli su izlaziti u julu prošle godine, samo tri mjeseca nakon što se Kyrgios rastao od ruske teniserke Ane Kalinskaye.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi