Prosinečki prije polaska u Zagreb "častio" bh. fudbalske legende
Zdravstveni problemi su malo pokvarili veoma uspješnu godinu za Roberta Prosinečkog kojem je na sportskom planu išlo sve kako treba

Selektor na druženju

Prosinečki prije polaska u Zagreb "častio" bh. fudbalske legende

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki oporavak od operacije nastavlja u Zagrebu.

Veliki Žuti je pri izlasku iz bolnice imao sastanke sa dragim osobama među kojima je i glumac Tarik Filipović, a prije odlaska za Zagreb, bh. selektor je organizivao i prijateljskom druženju.

Prosniečki je na večeru pozvao legendarne Ivicu Osima i Fuada Muzurovića, a sa njima je bio i dr. Jusuf Šabanović, koji je selektora dva puta operisao i koji se brinuo o njemu nakon operacija.

Također, prije večere sa velikim imenima bh. fudbala, selektor se družio i sa uposlenicima Fudbalskog saveza BiH. Zahvalio im se na saradnji u protekloj godini, a zatim je otputovao u Zagreb gdje će novogodišnje praznike provesti sa porodicom.

Iza Prosinečkog je veoma uspješna godina sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Naša selekcija je igrala fantastično, prošetali smo se kroz grupu Lige nacija, a svakako najveće zasluge za to ima Prosinečki.

Nova uzbuđenje Velikog Žutog i Zmajeve čekaju u martu kada počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi