'Prva guza Balkana' je veliki Pjanićev obožavatelj

Poslala mu i video poruku

'Prva guza Balkana' je veliki Pjanićev obožavatelj

O. Lekić

Miralem Pjanić je jedan od najpopularnijih fudbalera na Balkanu.

Veznjak Juventusa i bh. reprezentacije uvijek je zanimljiv ovdašnjoj javnosti, a fotografija koja se proširila društvenim mrežama je dokaz da svoje fanove ima i među estradnjacima.

Srbijanska pjevačica Sandra Afrika, koju popularno nazivaju 'prvom guzom Balkana' voli fudbal, a izgleda da joj je naš reprezentativac posebno drag. Ima čak i njegov dres s kojim se ponosno fotografisala i pohvalila na internetu.

Osim toga, Sandra je dobila poziv da prisustvuje jednoj od narednih utakmica Juventusa, a našem fudbaleru je poslala i video poruku.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi