Prvi Wandin dečko javio se uživo iz zatvora, ali ono što će uslijediti šokiralo je voditeljicu

Ugrabio je trenutak slave

Prvi Wandin dečko javio se uživo iz zatvora, ali ono što će uslijediti šokiralo je voditeljicu

E. Škorić

Fudbalska menadžerica i bivša supruga argentinskog napadača Maura Icardija, Wanda Nara, ne prestaje sa šokiranjem javnosti.

Ona je viđena sa argentinskim reperom L-Ganteom s kojim je snimljena kako se ljubi. Radi se o 13 godina mlađem tipu s kojim je nastojala dodatno povrijediti Maura, koji sada igra u Turskoj za Galatasaray.

Wanda i novi dečko su prvo snimljeni kako se ljube u jednoj kuglani, iako je ona nastojala da je ne prepoznaju zbog čega je i nosila kapuljaču preko glave. Ipak, mnogi prisutni su je primijetili te su odmah napravili nekoliko fotografija, a zatim su nastali određeni snimci kako se ljube u jednom fast-foodu.

Sada se u argentinskim medijima proširila vijest o Rodrigu Cacciamanu, koji se nalazi u zatvoru i popularan je zbog svojih objava na TikToku. Kakve veze sada on ima s Wandom? Pa, ovaj zatvorenik bio je dečko popularne Wande dok je ona imala 18 godina i naravno bila daleko od svjetala velike pozornice. Takoreći, s njim je "ušla u svijet".

Wanda Nara je prije nekoliko dana otkrila da je njen bivši pritvoren i da je na izdržavanju kazne jer je bio saučesnik u jednom zločinu. Nakon njenih riječi, Rodrigo Cacciamani se javio iz zatvora i prisjetio se veze s plavušom.

Cacciamanija su već poznavale hiljade korisnika koji su gledali videe koje objavljuje na TikToku dok je služio kaznu. Popularnost mu je eksponencijalno porasla tokom vikenda kada je izjavio da je dečko Wande Nare. I očekivano, već je dao svoj prvi televizijski intervju unatoč činjenici da se nalazi u kaznenoj jedinici 48 San Martina.

Oglasi

U jednom trenutku dok je gostovao uživo na televiziji, njemu su oduzeli mobitel, što se jasno vidi na snimku.

Prije nego što je razgovor naglo prestao, Rodrigo je otkrio iznenađujuće stvari o svom odnosu s Wandom te se čak usudio predvidjeti da je "Wandina veza s L-Ganteom više nalik pravoj osobnosti medija nego nekog drugog njenog para".

Cacciamani se prisjetio da su se s medijima susretali od malih nogu kada su oboje živjeli u Boulogneu, u širem dijelu Buenos Airesa, te da je od tada Wanda već željela biti slavna osoba:

"Ništa ili niko ju nije spriječio," dodao je.

Zatim je naglasio da sada kada se bivša Maura Icardija vratila u zemlju, ima priliku pokazati svoju najpopularniju stranu, "svoje pravo porijeklo iz susjedstva", rekao je. Bez oklijevanja, bivši dečko poslovne žene osvrnuo se iz zatvorske bilbioteke:

"Wandina veza s pjevačem podsjeća me na vezu Susane Giménez s Carlosom Monzonom. Za mene je prestala biti 'žena' i ponovno se otkrila", tvrdi on.

Zašto je Wandin bivši dečko u zatvoru?

U videu koji je postao viralan Rodrigo Cacciamani ispričao je i zašto je u zatvoru. “Petak, 13. januara 2006., 10 ujutro, pljačka stoljeća, pljačka banke Río de Acassuso. Paralelno s tom činjenicom ide i sučeljavanje, jer to sučeljavanje je ono što me osuđuje", započeo je.

"Govorili su da su pljačka stoljeća i taj obračun išli ruku pod ruku, da je to smetnja da se izvede pljačka. Nije bilo tako, do obračuna je došlo nakon što je grupa ljudi, među kojima sam bio i ja, opljačkala financijsku kompaniju u saveznoj prijestolnici".

Nakon tog objašnjenja iznio je detalje zbog čega je osuđen: “Nisam optužen za pljačku financijske kompanije, ali postoji pljačka u potjeri za vozilom i obračun s policijom u kojem javni službenik gine i ima nekoliko ranjenih s obje strane".

Top Komentari

Arnel925
Kad jednom probas Wandu tesko ista te drugo poslije tako moze zadovoljiti
0 0
DOKTOR_GAZ_
ZLATNO PERO, univerziteta u BUSOVACI...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi