Kuglana, fast-food, pa krevet: Wanda Nara uhvaćena u akciji i to sa čovjekom kojeg Icardi ne podnosi

Pojavili se snimci

Kuglana, fast-food, pa krevet: Wanda Nara uhvaćena u akciji i to sa čovjekom kojeg Icardi ne podnosi

A. Čaušević

Wanda Nara je definitivno ostavila Maura Icardija te je očigledno odlučila da dodatno zagorča život novom napadaču Galatasaraya.

Kontrovezna menadžerica i influencerica je čini se ušla u vezu sa poznatim argentinskim pjevačem L-Ganteom koji je 13 godina mlađi od 35-godišnje Wande.

Argentinski mediji izvještavaju da Icardi ne podnosi mladog repera te je tim potezom Wanda posebno razljutila sada već bivšeg muža.

Wanda i novi dečko su prvo snimljeni kako se ljube u jednoj kuglani, iako je ona nastojala da je ne prepoznaju zbog čega je i nosila kapuljaču preko glave.

Ipak, mnogi prisutni su je primjetili te su odmah napravili nekoliko fotografija, a zatim su nastali određeni snimci kako se ljube u jednom fast-foodu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cj1Gu43r_JD/?u[/instagram]

Nedugo zatim na interenetu je objavljen i snimak kako je L-Gante i Wanda razmjenjuju strasti u krevetu u sklopu jednog video spota...

Top Komentari

Zoilomas
Wana Kara ušla mu na ugovor pa ovaj ne smije da pisne jer če propali fudbaler ostati na štapu. Ali drago mi je neka, kurvu je izabrao a prijateljstvo s Maxiom s****. Nije se držo bros over hoes zakona. Nemora Bros over Housewives ali hoes mora. You can’t turn a hoe into a housewife.
2 1
King_Kenny
...i u krevetu je opet bilo kuglanje sa dvije kuglice...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi