Pukao brak Zlatana Muslimovića: "Više nismo zajedno"

Svako na svoju stranu

Pukao brak Zlatana Muslimovića: "Više nismo zajedno"

Četvrta godina ljubavi pokazala se kritičnom za bivšeg bh. fudbalera Zlatana Muslimovića i njegovu suprugu Sairu Martinu Keškić.

Zlatan i Martina važili su za jedan od najskladnijih parova na bh. javnoj sceni, plod njihove ljubavi su sin Zen i kćerka Ema, ali u međuvremenu oboje su odlučili da svako krene na svoju stranu.

Odnos ovog para već neko vrijeme je bio krizi, a da su stavljena tačka na ljubavnu romansu potvrdila je i Saira Martina u razgovoru za magazin Azra.

"Istina je, Zlatan i ja smo se razišli", poručila je, između ostalog, Martina koja je direktorica i suvlasnica firme SEE Contact.

Našem bivšem reprezentativcu Saira Martina je bila druga supruga nakon što je prethodno bio sa manekenkom Ljiljanom Šošić. I Saira Martina iza sebe također ima jedan brak, sa Elmedinom Konakovićem.

Top Komentari

makelele
"Jedan od najskladnijih parova na bh. javnoj sceni" toliko su bili skladni da su se nakon 4 godine braka rastavili... koja ljubav ****te, nevidjeno, ljubav i skladnost braka ljudi koji su 50 godina u braku su nista naspram ove ljubavi iz clanka.
7 0
nijepoznat
OVO SU BAS VIJESTI IZ SPORTA
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi