'Pukla tikva' između Courtoisa i lijepe voditeljice: Ono što ste mi uradili je krvavi masakr!

Kraj afere

'Pukla tikva' između Courtoisa i lijepe voditeljice: Ono što ste mi uradili je krvavi masakr!

Poznata TV voditeljica Alba Carrillo odlučila je da se oglasi preko Instagrama nakon što ju je golman Real Madrida Thibaut Courtois javno odbio.

Podsjetimo, njih dvoje su se sprijateljili prije nekoliko mjeseci te su počeli objavljivati zajedničke fotografije na Instagramu.

Nakon toga se u medijima pojavila informacija da su u vezi, ali Courtois je odlučio da to demantuje i to na vrlo grub način. "Mi nismo par, niti ćemo ikada biti", rekao je golman Reala u u jednom intervjuu.

Lijepa Alba se nakon toga oglasila na Instagramu i nije bila nimalo blaga prema Belgijancu.

"Odlazim na neko vrijeme jer smatram da je ono što ste mi uradili krvavi masakr. Fudbalski navijači, obična publika i mediji su otišli preko granice. Nadam se da će T. Courtois objasniti razloge za te riječi koje su dovele do mržnje prema meni", kaže ona i dodaje:

"Real Madridu bih rekla da prestane praviti pogrešne poteze i da se pobrine da je pokucao na prava vrata tako da prestane krivicu zbog loše utakmice svaljivati na jednu ženu".

Za sada nije potpuno poznato šta se zaista desilo između Courtoisa i voditeljice, ali je očigledno da je njoj cijela situacija vrlo teško pala.

View this post on Instagram

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi