"Ronaldo je savršen i najbolje izgleda u kupaćim gaćicama"

Seksipilna Ruskinja poručila

"Ronaldo je savršen i najbolje izgleda u kupaćim gaćicama"

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo uskoro bi trebao "stati na ludi kamen" sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez.

Ronaldo trenutno ima troje djece koje je dobio uz pomoć surogat majke, a četvrto je već na putu jer je Georgina u šestom mjesecu trudnoće. Očekuje se da će se ovaj slavni par uskoro vjenčati što će slomiti srca djevojkama širom svijeta.

Međutim, seksipilna ruska manekenka Tanya Mityushina još uvijek ne želi odustati. Ona je poručila da zna da Ronaldo ima djevojku, ali da se tu još uvijek ništa ne zna. Tanya je jasno priznala da je Portugalac savršen muškarac.

"Ronaldo je zaista savršen muškarac. Znam da je u ljubavnoj vezi, ali vidjet ćemo još. Ja sam slobodna i nikad se ne zna. On izgleda najbolje u kupaćim gaćicama. Molim vas da ga pozdravite u moje ime", rekla je zanosna Ruskinja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi