Pred milionima gledatelja: Neymarova sestra zavodila zvijezdu Reala, pa dobila žestoku odbijenicu

Ovome se nije nadala

Pred milionima gledatelja: Neymarova sestra zavodila zvijezdu Reala, pa dobila žestoku odbijenicu

Edmir Škorić

Rafaella Santos (27), sestra brazilske nogometne zvijezde Neymara (31), pokušala je zavesti još jednu brazilsku zvijezdu, ali je odbijena. Kasnije je tvrdila da je u pitanju samo šala i da joj je prijatelj.

Na aukciji koji je organizovao PSG-ov napadač Neymar pojavila se i igračeva sestra Rafaella Santos, ali i njegov reprezentativni kolega i napadač Real Madrida Rodrygo (22).

Najavljujući krstarenje sjevernom Evropom za dvije osobe, što je bila jedna od nagrada na aukciji i koju su mogli osvojiti svi prisutni u dvorani, Rafaella se našalila kako će pronaći dečka koji će joj biti društvo na tom krstarenju.

"Oče, ovo je onaj o kojem sam ti pričala. Ko zna, možda u budućnosti dobiješ i zeta. Rodryga...", rekla je voditeljica programa, Neymarova sestra, koja je očito koketirala sa mladom zvijezdom madridskog Reala, koji je potom mrtav ozbiljan odgovorio: "Ostavi me na miru".

Moramo također spomenuti da je Rodrygo dobar prijatelj sa Gabrielom Barbosom, bivšim dečkom Rafaelle Santos.

Oglasi

"Jesam li se nabavicala prijatelju? Zaboga, zar ne? Bila je to šala. Prestanite tražiti dečka za mene. Kad to budem htjela, sama ću da napravim", kazala je kasnije Rafaella.

Čim je stigla na crveni tepih, Rafaella Santos, sestra PSG-ove zvijezde, plijenila je pozornost svih, prvenstveno zbog prozirne haljine.

S obzirom da Rafaella zaista obožava nogometaše, pa je s nekoliko njih ranije bila u vezi, nije isključeno da u budućnosti osvoji i srce mladog Rodryga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi