Iz Katara s ljubavlju preko mobitela: Lijeva mu rodi blizance i otpiše je, desnoj poruči da je bivša

Novi srcolomac na sceni

Iz Katara s ljubavlju preko mobitela: Lijeva mu rodi blizance i otpiše je, desnoj poruči da je bivša

A. Čaušević
Teme:

U januaru će napuniti 22 godine, a već sada se može smatrati pravim srcolomcem. Iako je pred njim cijela fudbalska karijera van terena ima buran život. Na njegovu sreću to ne utiče na njegova izdanja na terenu te sa svojom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru želi osvojiti titulu prvaka svijeta. 

Sentimentalna veza između zvijezde Real Madrida i brazilskog fudbalera Rodryga Goesa te infuenserice Luane Atik Lopes je okončana Barem su to informacije koje su oboje podijelili na svojim Instagram profilima.

Rodyrgo je još ranije ostavio i drugu djevojku, u pitanju je Pamella Cristina Costa Souza za koju nije ni želio da čuje kada je saznao da će mu redoti blizance.

Luana Atik je putem storyja podijelila gotovo desetak pitanja svojih pratitelja koji su je pitali je li slobodna je na taj način potvrdila da je solo.

Rodrygo i bivša putem Instagrama potvrdili da više nisu zajedno 

"Ovo je jedno od najčešće postavljanih pitanja u posljednje vrijeme. Da, sama sam. I mislim da je vrijeme da razgovaramo o tome”, napisala je prije nego što je ušla u neke detalje u videu koji je kasnije objavila.

"Rodrygo i ja smo završili prije više od mjesec dana i to je bilo po dogovoru", istaknula je ona. "Ljudi opušteno, idemo na šesto", dodala je aludirajući na Svjetsko prvenstvo i iskazavši podršku bivšem partneru.

Oglasi

Igrač Real Madrida također je podijelio Luanini story uz poruku: "Sve je u redu ljudi. Puno ti hvala na svemu, Lu". Naglasio je i da su bivši.

Rodrygo i Luana bili su zajedno od 2019., tačnije od kada je sjajni ofanzivac zaigrao za Real Madrid. Brazila koja je dvije godine starija od fudbalera pratio ga je od početka njegovog dolaska u Španiju pa do danas.

Ranije je Rodrygo imao avanturu sa Pamelom Souzom s kojom se petljao na jednoj zabavi kada je ova influenserica i zatrudnjela.

Oglasi

"Neki pet puta smo bili zabavama koje je on sam priređivao. Zadnji put sam na kraju ostala trudna. Sedam dana kasnije, ipak sam otišla na njegovu zabavu i počela sam osjećati čudne stvari. Uzela sam lijekove i laboratorijske testove: bili su pozitivni", ispričala je Pamella.

"'Kad vjetar puhne, ti zatrudniš' mi je napisao na WhatsAppu kad sam ostala trudna. Napravila sam test i on je prvi saznao. Jednom smo samo razgovarali, kao on bi dao ime jednom od njih, a onda je nestao".

Prije nekoliko mjeseci Rodrygo je ponudio dvije minimalne plate za alimentaciju, dok je traženi iznos bio deset puta veći.

"Još uvijek smo u svađi. Troškovi koje danas imam su oni koje već imala s kćeri, ali sada imam još dvoje male djece. Moji su troškovi znatno veći sa dodatno dvoje djece. Mi živimo značajno teže i siromašnije nego on", rekla je.

Sve ovo uopšte ne pogađa Rodryga jer na terenu izgleda odlično, kako u dresu Reala tako i reprezentacije Brazila. 

Top Komentari

MaDaj
“ Zadnji put sam na kraju ostala trudna. Sedam dana kasnije, ipak sam otišla na njegovu zabavu i počela sam osjećati čudne stvari.…” zamislite kakvi su kod covijeka plivači kad ova za sedam dana zatrudni hahahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi