Kovrdžava ljepotica dobila je hiljade poruka: "Obećala si, skidaj se"
Atraktivna Raffaela Fico je prije nekoliko mjeseco obećala da će se skinuti gola ako Napoli osvoji titulu i to navijači ovog tima nisu zaboravili

Navijači traže ispunjenje obećanja

Kovrdžava ljepotica dobila je hiljade poruka: "Obećala si, skidaj se"

Midhat Šljivak

Napoli je nakon 33 godine postao prvak Italije. Do trećeg Scudetta u historiji stigli su veoma uvjerljivo i doslovno su se prošetali do trofeja. Navijači uveliko slave, a mnogi od njih nisu zaboravili obećanje o skidanju poznate navijačice Raffaelle Fico.

Raffaella Fico dobro je poznata italijanskoj javnosti. 35-godišnji model nekada je bio u vezi s Marijom Balotellijem s kojim ima kćerku Piju, a izlazila je i s Cristianom Ronaldom.

Ona voli da se 'mota' oko sporta. Navijačica je Napolija i prije nekoliko mjeseci je obećala da će skinuti sve sa sebe ako njen klub osvoji titulu prvaka Italije.

Vatreni navijači tima iz Napulja to nisu zaboravili. Sada od nje na društvenim mrežama traže da obećanje ispuni i da objavi golišave fotografije. Dobila je hiljade poruka.

"Obećala si da ćeš se skinuti. Očekujemo da to obećanje i ispuniš", samo je jedna u nizu poruka koju je dobila ova atraktivna Italijanka.

Raffaella se za sada ne oglašava. Tek je objavila snimak s proslave titule, a nakon svega je navijači Napolija sigurno neće ostaviti na miru.

Obećanje je definitivno obaveza. Poznata manekenka javno je saopštila da će skinuti sve sa sebe ako Napoli dođe do Scudetta i sada apsolutno svi očekuju da to i učini.

Raffaella Fico je osim po vezama s poznatim fudbalerima poznata i kao velika zabavljačica širokoh narodnih masa.

Osim što se bavi modelingom, ona pjeva i glumi, a bila je i učesnica italijanske verzije Big Brothera.

Majka je postala 2012. godine. Otac njene kćerke Pie je Mario Balotelli, kojeg je zbog nemara često spominjala u italijanskim medijima.

Čak dvije godine je nekadašnji reprezentativac Italije odbijao priznati dijete. Na kraju je urađen DNK test koji je potvrdio da je on otac i do 18 godine će morati da izdržava djevojčicu.

Najnovije vijesti