Rami se oglasio nakon priča u medijima da ga je Pamela ostavila na brutalan način

Demant ili nešto drugo?

Rami se oglasio nakon priča u medijima da ga je Pamela ostavila na brutalan način

E. Čaušević

Francuski mediji objavili su jučer da je francuski fudbaler Adil Rami ponovo slobodan nakon što ga je ostavila američka glumica Pamela Anderson s kojom je bio u ljubavnoj vezi preko godinu dana.

Rami i Pamela upoznali su se prije nekoliko godina na ljetovanju, a francuski fudbaler odlučio je pokušati da zavede nekada najseksipilniju ženu svijeta. Iako je Pamela 21 godinu starija od njega to nije smetalo Ramiju, a ubrzo nakon toga potvrdili su da su u vezi.

Međutim, mediji u Francuskoj jučer su objavili da se njihova veza završila nakon što je Pamela odbila njegove zaruke. Rami je navodno htio da je zaruči, ali je američka glumica rekla da se ne želi udati za njega, te mu je poručila da se između njih sve završeno i da se ona vraća u Ameriku.

Ipak, već danas se fudbaler Marseillea oglasio na Instagramu i dao nadu da između njih ipak nije "pukla" ljubav. Rami je samo kratko preko storyja na Instagramu poručio da su to priče žute štampe.

Top Komentari

ZmajBosanski18
Jos on nju busi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi