Ramos se oženio uz AC/DC, a on i Pilar su za goste imali nevjerovatne zahtjeve

Noć za pamćenje u Sevilli

Ramos se oženio uz AC/DC, a on i Pilar su za goste imali nevjerovatne zahtjeve

E. Škorić

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos oženio se u subotu u Sevilli sa dugogodišnjom djevojkom Pilar Rubio.

Poznati par imao je veličanstveno vjenčanje, a o njemu su izvještavali španski mediji iz minute u minutu. O ovom vjenčanju se danima pisalo, objavljeni su i najsitniji detalji, glamurozno se pratio svaki korak svakog gosta...

Na kraju, Ramos i Pilar, koji su zajedno od 2013. godina, odlučili su da pozovu veliki broj zvijezda koje su igrale ili još igraju u Realu i reprezentaciji Španije.

Nakon ceremonije koja je trajala sat vremena, gosti su otišli na Ramosovo imanje u blizini Seville, a mediji u Španiji tvrde da je par tražio od svih gostiju da ostave mobilne telefone na ulazu.

Također, gosti su morali pokazati malu tetovažu jednoroga kako bi ušli na imanje, a jedan od poznatijih španskih kuhara Dani Garcia bio je zadužen za uživanje gostiju u silnoj količini ukusne hrane.

Uz sve, goste je na kraju zabavljao legendarni bend AC/DC, kojeg Pilar obožava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi