Ramos na svadbu pozvao 500 zvanica, među njima nema Ronalda, a razlog je dobro poznat

Kapiten Reala staje na ludi kamen

Ramos na svadbu pozvao 500 zvanica, među njima nema Ronalda, a razlog je dobro poznat

Jedan od najboljih svjetskih defanzivaca i dugogodišnji kapiten Real Madrida Sergio Ramos ove subote se konačno ženi.

Kažemo konačno jer je Ramos sa djevjokom Pilar Rubio u vezi još od 2012. godine i s njom ima tri sina. Ovog vikenda par je odlučio da se vjenča, a na svadbu je pozvano čak 500 zvanica.

Kako prenosi španska Marca, na istoj neće prisustvovati nekadašnji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo kojem Ramos i dan danas nije oprostio što je napustio Kraljeve i otišao u Juventus prošlog ljeta. Marca prenosi kako njih dvojica od tada nisu u najboljim odnosima pa Ramos nije želio pozvati Ronalda na svadbu.

Bez obzira na to, među zvanicama će biti mnogo poznatihh fudbalera i njihovih supruga. Tako je Ramos pozvao svog nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije Gerarda Piquea koji će doći sa svojom djevojkom Shakirom, a tu će također biti David Beckham i njegova dugogodišnja supruga Victoria.

Među gostima će također biti predsjednik Reala Florentino Perez i trener Zinedine Zidane, dok još uvijek nije poznato da li će doći nekadašnji golman ovog kluba Iker Casillas. On je pozvan, ali se ne zna u kakvom će biti zdravstvenom stanju obzirom na srčani udar koji ga je zadesio prije nekoliko sedmica.

Inače, španski mediji prenosi i to da je Ramos platio milion eura kako bi mu nakon ceremonije vjenčanja na svadbi zapjevao AC/DC.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adonuman
Covjek igra za real ima manje zvanica nego ganic hahahahah pisaj po sjerotinji
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi