Rashford podijelio zanimljivu fotografiju iz djetinjstva
Foto: EPA

I kao dječak je maštao da zaigra za Manchester United

Rashford podijelio zanimljivu fotografiju iz djetinjstva

Sudbina Marcusa Rashofrda je, izgleda, oduvijek bila da bude profesionalni fudbaler. Rashford je od rane mladosti bio odlučan da uspije u svom cilju.

Na društvenim mrežama je, uz fotografiju, podijelio i isječak iz novina u kojem je, tada jedanaestogodišnji Rashford, govorio da se nada da je njegova budućnost svijetla.

"Nadam se da ću imati svijetlu budućnost u školi, ali i kao profesionalni fudbaler."

"Želim imati drugačiji život i učiniti svoju porodicu ponosnom. Imam samo jedan cilj u životu, a to je da postanem fudbaler, nadam se, u Manchester Unitedu", stoji u članku koji je objavio mladi igrač Manchester Uniteda na svom Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi