Razija Mujanović: Sada sam opreznija u ljubavi, muškarci - javljajte se!
Iza nje su dva neuspjela braka

Najbolja bh. košarkašica svih vremena sasvim jasna

Razija Mujanović: Sada sam opreznija u ljubavi, muškarci - javljajte se!

Samir Mlaćo

Najbolja bh. košarkašica svih vremena Razija Mujanović trenutno nije aktivna u bh. košarci, iako je mnogo vide kao najbolje rješenje za velike probleme u ženskoj košarci naše zemlje.

Mujanović je čak četiri puta proglašena najboljom košarkašicom Evrope, a primljena je i u FIBA-inu kuću slavnh.

Početkom mjeseca na izmaku boravila je u Hrvatskoj i sasvim otvorena govorila za magazin Story.

Između ostalih otkrila je da već tri godine nije u braku sa Idrizom Gibanicom. Priznala je da je otvorena za novu ljubav, ali i da je sada mnogo opreznija, s obzirom na dva neuspjela braka.

Na pitanje da li postoji neko poseban u njenoj blizini dala je sasvim jasan odgovor.

"Ne, ali muškarci - javljajte se".

Priznala je i da je navijala za Hrvatsku na SP u Rusiji.

"Naravno, navijala sam, pa ja sam i hrvatska državljanka. Uvijek navijam za sve sportaše iz bivše države. Kada sam vidjela doček Vatrenih u Zagrebu, naježila sam se. Vratilo me to u doba kada smo mi osvajali medalje. Svi trebamo biti ponosni što je tako mala zemlja postigla tako velik uspjeh. No bojim se da na našim prostorima državne institucije ne cijene dovoljno sport", jasna je bila Mujanović.

Top Komentari

samobordo1946
Sta Razija kaze poslije pola sata sexa? -"Haj sad malo ja tebe"
32 9
BELICKOV
Starija od povelje Kulina bana
9 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti