Registruj se sutra i uzmi bonus!

Prilika koja se ne propušta

Registruj se sutra i uzmi bonus!

Sponzorski tekst
Teme:

Svi novi korisnici koji se sutra (petak 17. 03.) registruju u poslovnicama u Federaciji BiH, WWin imaju sjajnu priliku koju ne treba propustiti - Wwin bonus dobrodošlice.

Sutra (petak 17. 03.) novi korisnici koji se registruju u poslovnicama u Federaciji BiH od WWina kladionice na poklon dobijaju bonus od 40 KM - i to aktivan (keš novac ostvaren bonusom možete isplatiti bez uslova - odmah) + 200% bonus na prvu uplatu.

No description available.

Nakon što se registrujete na Wwin obavezno iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi. WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

Uz to, nije nemoguće da vrlo brzo dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke, jer nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom.

Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

No description available.

Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Time se WWin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša.

No description available.

Uz KK BORAC gdje je WWin naslovni sponzor, sada je tu i MRK Iskra WWin iz Bugojna. Kad je riječ o malom fudbalu, uz MNK Hercegovina, tu je KMF Leotar iz Trebinja.

Povezano

Najnovije vijesti