Sin joj je velika nada hrvatskog fudbala, a ona je "bomba" - Renata se skinula i spremno čeka ljeto
Renata Lovrinčević Buljan ime je koje je itekako poznato regionalnoj javnosti

Renata Lovrinčević Buljan blista s 47 godina

Sin joj je velika nada hrvatskog fudbala, a ona je "bomba" - Renata se skinula i spremno čeka ljeto

M. Šljivak

Renata Lovrinčević Buljan ime je 47-godišnje fitness trenerice i infulencerice o kojoj priča region. Ona je priznato ime u svijetu fintessa, a pored karijere nije zapostavila ni porodicu te je ponosna majka dvojice sinova, među kojima je i talentovani golman Hajduka Borna Buljan.

Renata Lovrinčević Buljan privlači pažnju gdje god da se pojavi. Ova 47-godišnja fitness trenerica i influencerica za svoje godine izgleda zaista fenomenalno i niko ne može ostati imun na njene obline.

Ona se naravno maksimalno trudi da privuče pažnju na sebe. Na društvenim mrežama je dosta provokativnih fotografija, a trenutno se Renata priprema za ljetnu sezonu.

Skinula se po prvi put u kupaći kostim. Jedva čeka da krene ljeto.

"Prva skidanja u kupaći kostim su počela i suočavamo se s trenutnim stanjem i želimo bolje. Sunce je otkrilo svaki moj propust u treniranju i hrani. Sad idem u najaktivniju fazu, pa da dočekam ljeto spremna", poručila je atraktivna Renata.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cswf8vgALFb/[/instagram]

Oglasi

U centar pažnje fudbalske javnosti Renata je stigla zahvaljujući sinu Borni, koji je talentovan golman splitskog Hajduka.

On je s juniorskim timom došao do titule viceprvaka Evrope, a mama je bila izuzetno ponosna na sve rezultate koje je njen sin napravio.

"Sreća naše djece je san svakog roditelja", počela je izlaganje Renata i nastavlja:

"Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad “nepobjedivima”. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas".

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cqi4vVOtQW9/[/instagram]

"Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo,voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala", poručila je ona nedavno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkDkszlNw4K/[/instagram]

Ranata je 2000. godine ponijela titulu Miss Universe Hrvatske. To joj je itekako pomoglo u karijeri i dan danas se trudi da blista na svim stranama.

Oglasi