U bizarnom videu slavni fudbaler objavio početak veze, ali studentica (20) mora znati šta je čeka
Amanda je mlada studentica prava koja je već neko vrijeme u vezi sa Brazilcem, a od početka 2024. godine su ljubav ozvaničili na društvenim mrežama

Amanda se zaljubila

U bizarnom videu slavni fudbaler objavio početak veze, ali studentica (20) mora znati šta je čeka

Edmir Škorić

Tek što je počela 2024. godina, a već imamo novi slavni par među u svijetu sporta. Napadač Tottenhama, Richarlison, u srijedu je objavio da je u vezi sa influencericom i studenticom prava Amandom Araujo (20).

Richarlison je odlučio da u Novu godinu uđe kao "zauzet" momak. Pronašao je novu ljubav, djevojku imena Amanda, odlučio s njim hodati i nesebično dijeliti s njom sve. Njih dvoje su na TikToku ozvaničili početak veze.

Uradili su to na pomalo bizaran način. Na snimku se vidi kako kokošje jaje pada s krova, razbija se, a onda se pojavljuje selfie novopečenog para okružen srcima uz melodiju pjesme "Meu Xodo" jednog pjevača iz Brazila.

“Ja sam žena s jednim muškarcem i samo želim biti sretna sa svojim dragim", samo je jedan dio ove popularne pjesme.

Video koji je podijelio Richarlison pregledan je više od 15 miliona puta za samo jedan dan.

Oglasi

Objavljeno je ovo nakon što je par prvih nekoliko mjeseci svoje veze izbjegavao priznati to na svojim društvenim mrežama unatoč dva posjeta Londonu od strane lijepe 20-godišnje Amande.

Ona je prošlog mjeseca doletjela u London kako bi bila uz Richarlisona, koji trenutno igra za Tottenham, a koji je bio povrijeđen.

I Amanda je poput Richarlisona sportski tip, pošto se radi o rukometašici. Ona je jedna u nizu djevojaka sa kojima je bio bivši napadač Evertona.

Richarlison je poput mnogih poznatih fudbalera često na meti djevojaka, naročito u rodnom Brazilu, pa će Amanda morati dobro da se potrudi ako želi da ga zadrži pored sebe. Mora znati da je Richarlison neko ko obožava biti u prisustvu žena i da je često na zabavama, poput saigrača Neymara, tako da bi mogla biti zabrinuta šta će se događati u budućnosti.

Oglasi

Par za sada uživa u velikoj ljubavi, a i sam fudbaler počeo je sve bolje da igra u Tottenhamom nakon što je jedno vrijeme ispao iz forme, doduše razlog tome su povrede. Vratio se i počeo zabijati, a bio je strijelac i u posljednjoj utakmici Spursa u 2023. godini protiv Bournemoutha.