Navijači Tottenhama i nisu mogli saznati goru vijest

Nema sreće ove sezone

Navijači Tottenhama i nisu mogli saznati goru vijest

Samir Mlaćo

Tottenham je dobio veliki udarac pred nastavak sezone u Premier ligi i sigurno da u engleskom klubu imaju razloga za brigu.

Naime, Brazilac Richarlison je podvrgnut operaciji prepona i nekoliko sedmica će biti van terena.

Saopštio je to engleski tim te Brazilcu poželio što skoriji oporavak i povratak na zelene terene.

On je u Tottenham stigao iz Evertona 2022. godine i upisao 37 nastupa. Ipak, sada ga neće biti određeno vrijeme, što je svakako problem za Tottenham.

Ove sezone Richarlison je upisao deset nastupa u Premier ligi, te dodao tek jedan pogodak i tri asistencije. Sigurno se nadao boljoj statistici, no u pojedinim mečevima nije se ni mnogo naigrao.

Oglasi

Richarlison je javnosti poznati i po burnom životu van terena.

Vrlo često je u centru pažnje, posebno se to odnosi na raskalašen život, te brojne afere sa mladim djevojkama.

Ipak, čini se da je i to prošlost jer je sve više u društvu mlade manekenke Armande Araujo.

Araujo i Richarlison su uhvaćeni na nekoliko lokacija u Londonu, dok je Brazilka uživo i posmatrala nekoliko mečeva šest godina starijeg dečka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njih dvoje se u prvi put zajedno viđeni ljetos tokom igračevog odmora u Brazilu, ali nakon nedavne njene posjete Londonu otkolenjene su sve sumnje.

Šarmantna djevojka koja se ne libi skinuti pred objektivima, osim što je model i influenserica ujedno je i studentica prava u Sao Paulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi