Za mnoge najružniji igrač modernog fudbala novom djevojkom (20) dokazao da je ljepota danas nebitna

Ulovio je šest godina mlađu studenticu prava

Za mnoge najružniji igrač modernog fudbala novom djevojkom (20) dokazao da je ljepota danas nebitna

Admin Čaušević

Fubaleri su zbog slave i novca, bez obzira na svoj izgled, mamac za djevojke. Potvrđuje to i priča dečka kojeg mnogi smatraju najružnijim igračem u modernom fudbalu.

Dubok džep je glavni preduslov u današnjem svijetu za miran i lagodan život, pa i nije čudo što trenutno vlada nepisano pravilo da se novcem može sve kupiti.

Bogatim dečkim, ako su uz to popularni pronaći djevojku iz snova nikad nije bio problem, zna to i zvijezda Tottenhama, Richarlison.

Brazilski fudbaler je vrlo često znao biti meta ismijavanja na društvenim mrežema zbog svog izgleda, pogotovo je to bio slučaj prije nekoliko godina kada je odlučio da se ošiša kao čuveni Ronaldo na Mundijalu 2022. godine.

Osim zbog fizičkog izgleda Richarlison je bio i meta kritika zbog loše forme kako u dresu Tottenhama, tako i reprezentacije Brazila te je vrlo često znao biti u suzama.

Oglasi

Ipak, izgleda da mu u posljednje vrijeme cvjetaju ruže, barem na ljubavnom planu, pošto je uspio osvojiti srce 20-godišnje maneknske, Amande Araujo.

Araujo i Richarlison su uhvaćeni na nekoliko lokacija u Londonu, dok je Brazilka uživo i posmatrala nekoliko mečeva šest godina starijeg dečka.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CwlgKXMMidn/?[/instagram]

Njih dvoje se u prvi put zajedno viđeni ljetos tokom igračevog odmora u Brazilu, ali nakon nedavne njene posjete Londonu otkolenjen su sve sumnje.

Šarmantna riđa djevojka koja se ne libi skinuti pred objektivima, osim što je model i influenserica ujedno je i studentica prava u Sao Paulu.

Oglasi

Za Richarlisona se ne nazire izlazak iz krize. Nedavno je u meču za reprezetnaciju Brazila nakon jednog promašaja plakao na klupi, dok mu i u Tottenhamu ne ide baš najbolje.

Iako redovno dobija priliku za igru ove sezone je u Premiershipu zabio samo jedan gol i to protiv Sheffield Uniteda.

Tokom djetinjstva Richarlison je prodavao sladolede, a kamion mu je bio spavaća soba. Ipak, danas kada na računu ima 35 miliona dolara njegovo samopuzdanje, barem kada je u pitanju osvajanje djevojaka, je najvećem mogućem nivou. Zna to i buduća pravnica Amanda.

Top Komentari

ViniJr
Ti si Andine Gargamelov vanbračni sin i tebi je mjesto na Klixui a ne na sportskoj stranici.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi