Rita Ora uz 'ratnu' fotografiju poželjela sreću Kosovu pred večerašnji meč

Kosovo gostuje u Southamptonu

Rita Ora uz 'ratnu' fotografiju poželjela sreću Kosovu pred večerašnji meč

E. Škorić

Svjetski poznata pjevačica Rita Ora, koja je odrasla u Londonu, poželjela je Kosovu sreću u kvalifikacijskom susretu za EP protiv Engleske.

Kosovo večeras u Southamptonu igra utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv favorizovane Engleske, a ukoliko ostane neporaženo, bit će nadomak velikog uspjeha.

Naravno, Englezi su ogromni favoriti, no Kosovari ne gube nadu, a dobili su podršku i od popularne pjevačice na Instagramu.

Ona je objavila fotografiju iz Prištine koja datira od 1999. godine, a na kojoj britanski vojnici igraju nogomet s lokalnom djecom.

Rita Ora rođena je 26. novembra 1990. godine u Prištini i naravno da prati sve utakmice Kosova, bez obzira da li se radi o nogometu ili nekom drugom sportu.

Top Komentari

dda27
Pa sto nam onda objavljujete sliku sa crvenog tepiha a tekst se odnosi na sliku koju niste objavili?
2 0
Sultan Sulejman
E proci ce super cim ih ova kurava podrzava!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi