Ljutiti Lewa odbrusio navijaču: "Opet? Ovo je zadnji put!"
Foto: Screenshot

Objavljen video

Ljutiti Lewa odbrusio navijaču: "Opet? Ovo je zadnji put!"

Eldar Ganibegović

Fudbaleri, naročito oni najbolji i najpopularniji, osuđeni su na to da nemaju svoj mir kada izađu na ulicu. Svi ih prepoznaju i prilaze im, a onu lošiju stranu toga iskusio je Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski jedan je od najpopularnijih sportista kako u svojoj Poljskoj, tako i u inostranstvu.

Od fudbalera se vrlo često traže fotografije za sjećanje i potpisi na dresovima. Internet korisnike nedavno je iznenadio jedan od video na TikToku, na kojem se vidi da je kapiten poljske reprezentacije očito uznemiren zahtjevom navijača.

Video je objavio korisnik pod nadimkom "Maticzeka". Jedna navijač susreo je Roberta Lewandowskog i pitao igrača Barcelone: "Gospodine Roberte, mogu li zamoliti? (za potpis na dres, op. a)".

Napadač je, na iznenađenje mnogih, iznervirano upitao: "Opet? Prestat ću ti potpisivati", što je značilo da mu to nije prvi put da se susreće s tim čovjekom.

"Posljednji put ti se potpisujem na dres", rekao je Lewandowski direktno navijaču.

Oglasi

Cijelu snimku od 11 sekundi već je pogledalo preko milion i po ljudi. Velik dio komentatora brani ponašanje Lewandowskog ne videći u tome ništa izvanredno.

Neki od najpopularnijih komentara su: "Svaki dan dođe isti tip i želi potpis, pa ga proda na pijaci, "Ljudi, poenta je da tip vjerovatno jednom kupi dres, dobije potpis i proda ga. Lewa dobro govori". 

Video i sve o čemu se zapravo radi možete pogledati ovdje

Inače, Lewandowski se nalazi s Barcelonom u Saudijskoj Arabiji gdje ga za dva dana očekuje El Clasico u okviru finala španskog Superkupa.

Sinoć su igrali u polufinalu protiv Betisa i nakon 2:2 poslije 120 minuta slavili su na penale, a Lewandowski je bio strijelac jednog gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije