Benzema je na ceremoniji nosio sat 6976 puta skuplji od onog koji je nosio Lewandowski

Zanimljivi izbori

Benzema je na ceremoniji nosio sat 6976 puta skuplji od onog koji je nosio Lewandowski

E. Ganibegović

U ponedjeljak je u Parizu održana ceremonija dodjele Zlatne lopte.

Karim Benzema je na kraju ponio laskavo priznanje, a prije njega nagrada Gerd Muller za najboljeg strijelca sezone uručena je drugu godinu u nizu Poljaku Robertu Lewandowskom.

O  Lewi se najviše pričalo zbog sata koji je nosio. Radi se o Unisex Casio Vintage modelu koji košta manje od 43 eura, navodi Mundo Deportivo.

Sada su se inostrani mediji pozabavili i satom koji je nosio Benzema. On je nosio primjerak 6976 puta skuplji od onog koji je nosio Lewa.

Novi osvajač Zlatne lopte imao je ekskluzivni sat, Richard Mille RM 65-01, sa zlatnim kućištem, koji košta 300.000 eura.

Richard Mille 72-01 imao je i bivši fudbaler Didier Drogba, jedan od voditelja događanja, ali onaj od oko 160.000 eura.

Luis Figo je bio "skromniji" i na ruci mu se nazirao Hublot Spirit of Big Bang King Gold Ceramic 642.OM.0180.RX vrijedan 39.400 eura, Kylian Mbappe bio je nešto bliži "običnim smrtnicima", s Hublot Big Bang Steel Diamonds ref. 341.SX.130.RX.114 od oko 15.000 eura.

Top Komentari

Jasminn
Musliman dobi nagradu odmah udri po njemu....najgori jel de? A mamu ti ****m
1 0
Gvardijan
Tekst je stvarno bezveze.Koga briga kakve i koliko vrijedne satove oni nose.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi