Sve osim stidan: Mane šarmirao zgodnu, ali zauzetu damu pred očima Lewandowskog i Salihamidžića

Riječ je o supruzi napadača Barcelone

Sve osim stidan: Mane šarmirao zgodnu, ali zauzetu damu pred očima Lewandowskog i Salihamidžića

Admin Čaušević

Na ceremoniji dodjele Zlatne lopte prisustvovao je i Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna. 

Robert Lewandowski i Sadio Mane su bili jedne od glavnih zvijezdi gala večeri povodom dodjele Zlatne lopte koja je na kraju pripala Karimu Benzemi i to potpuno zasluženo.

Uoči početka ceremonije Mane i Lewandowski su imali kratki susret, a svemu je bio prisutan i Salihamidžić koji je tokom ljetnog prijelaznog roka bio u centru pažnje zbog ove dvojice igrača.

U njihovom društvu se nalazila i Anna Lewandowska, supruga novog napadača Barcelone prema kojoj se Mane prilikom pozdrava ponio jako šarmantno.

Kao što se može vidjeti na snimku Mane je znao šta reći čim je izvukao osmijeh na lice prelijepe Anne, dok su se Lewandowski i Salihamidžić nasmijali.

Oglasi

Poslije toga sjajni ofanzivci su razmijenili nekoliko rečenica, dok je Salihamidžić koji se nalazio u pozadini napustio druženje.

Ko zna da li je poslije druženja imao šta Lewandowski reći svojoj supruzi zbog "sudara očima" sa zvijedzom Bayerna.

Inače, u ukupnom poretku Mane je završio na drugom mjestu, dok je Lewadowski bio četvrti, ali su inače prošli sa nagradama.

Senegalac je dobio i nagradu Socrates kao fudbaleri koji se najviše brine o društvu i ima najbolje incijative koje pomažu onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

Poljak se morao utješiti nagadom Gerd Muller koja se dodjeljuje najboljem napadaču. Bila je to druga sezona u nizu da je iskusni golgeter ponio ovo priznanje.

Oglasi