Sigurni smo da ne možete pogoditi ni približnu cijenu Lewinog sata koji je sinoć nosio

Navikli smo na skupe modele kod fudbalera, ali...

Sigurni smo da ne možete pogoditi ni približnu cijenu Lewinog sata koji je sinoć nosio

Eldar Ganibegović

U Parizu je sinoć održana ceremonija dodjele Zlatne lopte. 

Sasvim očekivano, Zlatnu loptu je dobio fudbaler Real Madrida i reprezentacije Francuske, Karim Benzema.

Prije no što je dodijeljena Zlatna lopta, podijeljen je niz drugih nagrada. 

Gavi je dobio "Copa" nagradu za najboljeg mladog igrača, zatim je Maneu uručena Socrates nagrada, nagrada Lav Yashin pripala je Courtoisu, Alexia Putellas osvojila je Zlatnu loptu u ženskoj konkurenciji, dok je trofej Gerd Muller otišao u ruke Lewandowskog.

Ta nagrada se dodjeljuje od prošle godine najboljem strijelcu sezone i po drugi put osvojio ju je Poljak. On je 58 puta zabio za Bayern i 11 puta za Poljsku u prošloj sezoni.

Ipak, o Lewi se najviše pričalo o satu koji je nosio. Radi se o Unisex Casio Vintage modelu koji košta manje od 43 eura, navodi Mundo Deportivo.

Slika je odmah postala viralna na Twitteru i komentarisali su je mnogi ljudi. Nema sumnje da napadač ima novca, a nije isključeno da je ovo bio samo marketinški potez.

Robertu je u augustu s ruke ukraden sat vrijedan oko 75.000 eura, koji je na kraju pronašla policija, a krađu ovog jeftinog bi svakako mnogo lakše podnio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi