Dijete Željezničara velikim gestom spašava život svojoj majci

Već je u Turskoj

Dijete Željezničara velikim gestom spašava život svojoj majci

Admin Čaušević

Bivši omladinac FK Željezničara, Robert Perić-Komšić je odlučio da spasi život svojoj majci.

Robertova majka igra životnu utakmicu, a sin je odlučio da joj asistira tako što će joj donirati dio svoje jetre.

Perić-Komšić je trenutno član Cibalije, a hrvatski drugoligaš je u utorak saopštio da je ovaj fudbaler otputovao u Tursku.

"U četvrtak smo svi uz našega igrača Roberta Perića-Komšića, koji je otišao u tursku kliniku specijaliziranu za transplantacije, kako bi donirao svojoj majci dio jetre i time joj spasio život! Sretno Robertu i majci Ljiljani", poručili su iz Cibalije.

U četvrtak smo svi uz našega igrača Roberta Perića- Komšića, koji je otišao u tursku kliniku specijaliziranu za...

Posted by HNK Cibalia Vinkovci on Tuesday, March 15, 2022

Inače, nakon Željezničara 22-godišnji napadač je prešao u zlate Moravce, da bi nakon toga stigao u Hrvatsku gdje je prije Cibalije igrao za Rudeš i Istru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604155860
Svaka ti cast momce.
2 0
koraj
A glupog clanka. Pa kome ce ako nece svojoj majci??? Ovaj svijet je otisao duboko u hendek ako je ovo gesta za divljenje, pa valjda bi to trebala biti najnormalnija stvar...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti