Rock or bust! m:tel karavan

Želite na koncert AC/DC grupe?

Rock or bust! m:tel karavan

Sponzorski tekst
Teme:

Ako ste već po naslovu naslutili naziv pjesme benda koji se smatra jednim od najboljih heavy metal grupa ikada, onda smo sigurni da vam je mjesto u m:tel karavanu koji vas vodi na koncert AC/DC u Beču! 

Ove godine, heavy metal Australijanci će u okviru svoje evropske turneje posjetiti i Austriju, a koncert u Beču zakazan je za 19. maj 2016. godine.

Za 100 fanova ovog rock benda kompanija m:tel je obezbijedila prevoz do Beča, kao i karte za spektakl na „Ernst Happel“ stadionu. Kako biste osigurali svoje mjesto u m:tel karavanu, potrebno je da posjetite m:tel facebook stranicu, prijavite se za odlazak na koncert, a u prijavi obrazložite zašto baš vi treba da osvojite ovo 'rock and roll' putovanje.

Autori najboljih 100 odgovora na pitanje „Zašto baš ja treba da budem dio karavana“, osvojiće putovanje na koncert i Da biste mogli da učestvujete u ovoj nagradnoj igri, potrebno je da ste punoljetni, da imate važeći pasoš, da do 1. maja 2016. godine pošaljete prijavu m:tel-u, kao i da ste postpaid korisnik bilo koje od usluga ove kompanije.

Zamislite putovanje autobusom u kojem se sluša vaša omiljena muzika. Prijavite se.

Više informacija o m:tel karavanu pronađite na www.mtel.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi