Fatalna plavuša prvaka svijeta zavila u crno: Uzela mu je auto, zgradu, 10% od svake plate...

Detalji skupog razvoda

Fatalna plavuša prvaka svijeta zavila u crno: Uzela mu je auto, zgradu, 10% od svake plate...

A. Čaušević

Dogovoren je jedan od najskupljih razvoda iz svijeta fudbala u posljednjih nekoliko godina. Novopečeni svjetski prvak je morao duboko zavuči ruku u džep kako bi sve i zvanično oslobodio bivše supruge. 

Iako su posljednje vijesti vezane uz Camilu Homs i Rodriga De Paula vezane za uvrede, svađu pa čak i žalbe podnesene sudu argentinski mediji su objavili finansijske detalje razvoda dogovorenog uz posredstvo njihovih advokata.

Iznesi su detalji dogovora kojeg su obje strane postigle i odnosi se na parnicu koju vode na sudu zbog agresivnog ponašanja, medijskih tužbi i međusobnih optužbi.

Uz svega navedenog može se reći da je Camila fudbaleru Atletico Madrida uzela crno ispod nokata pošto je postala osigurana do kraja života.

Ono što je potpisano i već se ispunjava je sljedeće: 10% neto De Paulev neto platekao mjesečna naknada. To je 30 hiljada dolara mjesečno. U ovaj dio ugovora nisu uračunti sponzorski ugovori reprezentativca Argentine.

Oglasi

Stan u zgradi u Puerto Maderu i apartman u hotelu koji ima taj kompleks zgrada. Stan u zgradi Lumiere. Auto u Španiji, Land Rover koji imaju tamo i jedan u Argentini iste marke, plus ono što proizlazi iz održavanja tih automobila i njihove registracije. Sve to je otišlo na stranu Camile.

Dogovor također uključuje 150.000 dolara u gotovini na računu. Svakih 45 dana putovanje u Evropu kako bi Camila mogla odvesti svoju djecu da vide oca.

Putovanje je u poslovnoj klasi, a boravak u hotelo s pet zvjezdica za troje plus suputnik kojeg Camila povremeno bira na svakom putovanju. Tome treba dodati 700 eura dnevno tokom boravka u Evropi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmaNwRculTH/?hl=en[/instagram]

Komentari u Argentini govore da je Camila u svemu prošla odlično i da je De Paul taj koji je izvukao deblji kraj kako bi u konačnici bez problema mogao uživati sa djevojkom Tini Stoessel.

Inače, Camila i De Paul iz braka imaju dvje djece, kćerku Francescu i sina Bautistu. Bogatstvo veznjaka Atletica se procjenjuje na 10 miliona dolara.

Ovaj 28-godišnjak koji je stekao i neslavni epitet tjelohranitelja Lea Messija pošto se ne odvaja od kapitena Gaučosa je karijeru počeo u Racingu, najbolji fudbale je igrao u Udineseu što mu je i donijelo transfer u Atletico Madrid. 

Top Komentari

MaDaj
Ehhh sine moj, nikad krug nije obišla, a za života ima da naplaćuje… ebem ti život na šta su nas “zakoni” sveli
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi