Pjevačica u restoranu srela Abramoviča, pa ostala bez teksta: Bio je to pravi dokaz njegove moći

Ubrzo se sve pretvorilo u romansu

Pjevačica u restoranu srela Abramoviča, pa ostala bez teksta: Bio je to pravi dokaz njegove moći

E. Škorić

Poznato je da Roman Abramovič nije ljubitelj kamera i rijetko je u medijima, ali mediji ga ne puštaju na miru.

Nakon ruske invazije i sankcija koje je zapadna Evropa uvela ruskom tajkunu zbog povezanosti i odnosa s Vladimirom Putinom, na desetine priča o životu vlasnika Chelseaja može se pronaći na inostranim portalima.

Dosta se mediji, naročito u Rusiji, posvećuju njegovom privatnom životu i njegovoj prošlosti. Pisalo se o bivšim ženama ruskog moćnika, ali i nekim navodnim romansama koje je imao. Između ostalih i romansa sa ruskom pjevačicom Zemifrom.

Poznata ruska pjevačica i kompozitorica izdala je pet studijskih albuma i ova 45-godišnja je jako popularna u svojoj zemlji. Smatra se da je Roman njen fan i da je išao na neke njen svirke još 2005. godine, tek što je kupio Chelsea, jer je naprosto obožavao njene pjesme.

Kada je iz Ufe došla u Moskvu, Zemfira je tražila producenta, ali joj se sreća nasmiješila. Navodno je u jednom restoranu slučajnu upoznala Romana Abramoviča, koji je kasnije postao njen sponzor iz sjene. Rus joj je sponzorisao debitanski album i kasnije pomagao u ostvarenju muzičke karijere.

Ispočetka su bili prijatelji, navodno se kasnije razvila romansa koja je trajala nekoliko godina, dok oligarh nije upoznao Dariju Žukovu, jednu od tri bivše supruge. Preostale dvije su Ogla Lyosva i Irina Malandina.

Kada se Abramovič uključio u posjećivanje Zemfirinih koncerata, Forbes je objavio da biznismen organizuje i privatne koncerte te pjevačici plaća 100.000 eura po satu za nastup.

Zemfira je to kasnije demantovala, iako pravu istinu vjerovatno nikada nećemo saznati. Jedno je sigurno, mnoge žene bile su lude za čovjekom koji se sada nalazi u velikim problemima, a na vama je da procijenite zbog čega je bio toliko "tražena roba" na ruskom i evropskom tržištu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi