Ženskaroš kakav se rađa jednom: On u krevetu sa ljubavnicom, a Ronaldo mu čisti kopačke i pravi kafu

Neprevaziđen je

Ženskaroš kakav se rađa jednom: On u krevetu sa ljubavnicom, a Ronaldo mu čisti kopačke i pravi kafu

Admin Čaušević
Teme:

Mnoge fudbalere krasi (ne)slavni epitet ženskaroša. Jednostavno bili su slabi na žene, a koristili su svoju slavu, novac i moć da uvijek dođu do one koju žele. To je bio i slučaj sa možda i najvećim ženskarošom u historiji fudbala. 

Broj žena sa kojim je bio do sada nije poznat, ali zato je jeste broj golova. Ukupno 780 na više od hiljadu odigranih mečeva. Bio je klasan fudbaler, ali koliko je volio postizati golove, još više je volio spavati sa ženama.

"Njega su zanimale samo dvije stvari: fudbal i *ebanje. Njegov način života, stalni izlasci i odlasci su bili jako problematični", riječi su to Hrista Stoickhova, čovjeka koji je jedno vrijeme dijelio svlačionicu sa čuvenim Romariom.

Romario je proglašen najbljim igračem svijeta 1994. godine, po izboru FIFA-e. Te godine je osvojio i Svjetsko prvenstvo. Smatra se jednim od najbljih igrača u historiji, a za sebe pomalo samodopadljivo zna i reći da je najbolji.

Koliko god je bio strašan fudbaler isto toliko je bio opsjednut svojim seksualnim aktivnostima. Postoji čuvena anegdota da je vrlo često znao propuštati gostujuće utakmice kako bi mogao ostati kući sa ženom.

Prva žena mu je bila Daniele Favato. Od 2002. do 2012. godine bio je oženjen sa Isabelle Bittencourt. Poslije toga je bio i vezi sa tada 19-godišnjom Dixie Pratt.

Oglasi

Do augusta prošle godine ovaj 57-godišnjak je bio u vezi sa 25 godina mlađom Marcelle Ceolin. Od tada je zvanično solo.

Uvijek je bio sklon prevarama. Brazilski mediji su prije 10-ak godina pisali da je u tri noći zaredom viđen sa tri različite žene. Prvo sa brinetom, zatim plavušom, a onda i crvenokosom.

Romario je oduvijek bio opsjednut ženama

Iz brojnih veza ima ukupno šestero djece, a po okončanju karijere počeo se baviti politikom gdje je bio poprilično uspješan.

Interesantno da mu je svojevremeno Ronaldo da Lima bio neka vrsta sluge. Pravio mu je kafu i čistio kopačke što je i sam R9 priznao.

"Romario je bio ku*vin sin jer me tjerao da mu čistim kopačke, nosim stvari i pravim kafu."

"Uoči jednog trenina pred meč Copa Americe Romario mi je prišao i rekao da se pripremim da idemo u izlazak. 'Već sam pripremio merdevine da pređemo hotelski zid, a ispred će nas čekati taxi', kazao mi je."

"U hotel smo se vratili u pet ujutro i sljedećeg dana sam bio preumoran na treningu. Shvatio sam da je to Romario uradio namjerno kako bi zauzeo moje mjesto u prvih 11", ispričao je Ronaldo.

Romario je tokom karijere promijenio veliki broj klubova. Najveći trag je svakako ostavio igrajući za Barcelonu, PSV i Vasco da Gamu.

Top Komentari

PapaK
Nema vecih kurawa od bjelkinja.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti