Ronaldinho i Romario napravili šou na Copacabani: Jedan potez je oduševio cijeli svijet!

Ne mogu bez fudbala i lopte

Ronaldinho i Romario napravili šou na Copacabani: Jedan potez je oduševio cijeli svijet!

Endin Čaušević

Ronaldinho i Romario već neko vrijeme uživaju u zasluženoj fudbalskoj penziji, ali su pokazali da još uvijek imaju magiju u svojim nogama.

Ronaldinho je svoju karijeri zvanično završio prije nekoliko godina kada je napustio Fluminense i odlučio je da je vrijeme da okači kopačke o klin.

Prošle godine je imao problema sa zakonom jer je ušao u Paragvaj s falsifikovanim pasošem zbog čega je čak pola godine bio u zatvoru.

No, legendarni Brazilac se vratio na scenu u stilu i bio je dio turnira u Rio Janeiru na legendarnoj plaži Copacabana. Poznato je da Brazilci itekako vole fudbal na pijesku, a posebnu čar nosi nogotenis koji je itekako popularan na plažama u Brazilu.

Ronaldinho je na turniru igrao protiv tima u kojem je bio Romario koji se iz fudbala povukao prije nešto više od deset godina, a nakon toga posvetio se politici gdje i danas uspješno "pliva".

Ovaj legendarni dvojac svojim potezima je oduševio javnost i pokazali su da još uvijek imaju magiju u svojim nogama, a zbog nekoliko fantastičnih poena Ronaldinho i Romario su dobili velike ovacije s tribina.

Jedan Ronaldinhov potez je posebno oduševio navijače na tribinama, ali je postao i hit na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi