Beckhamov sin u nedjelju zabio prvi gol u karijeri, a već sinoć se njegov svijet srušio

Romeo prekinuo s djevojkom

Beckhamov sin u nedjelju zabio prvi gol u karijeri, a već sinoć se njegov svijet srušio

Endin Čaušević

Romeo Beckham jučer se našao u centru pažnje javnosti nakon što je uspio zabiti prvi pogodak u dresu rezervnog tima Inter Miamija, ali sreća nije dugo trajala za sina legendarnog Davida Beckhama.

Ovaj 19-godišnjak je jedini od trojice sinova legendanog fudbalera koji jedini igra fudbal, te nastupa za rezervni klub Intera iz Miamija, a Romeo je za vikend zabio i prvi pogodak u karijeri i to iz slobodnog udarca.

Međutim, sreća zbog gola nije dugo trajala jer su američki mediji sinoć objavili da je Romeo potvrdio da je raskinuo sa svojom djevojkom Miom Regan s kojom je planirao čak i vjenčanje.

Romeo i Mia u vezi su bili tri godine i prije nekoliko sedmica objavljeno je da planiraju vjenčanje koje bi se trebalo održati krajem ove godine, ali sada je već jasno da do toga neće doći.

Beckhamov sin je na svom Instagram profilu izbrisao sve fotografije koje je imao sa sada već bivšom djevojom i već tada je bilo jasno da nešto nije u redu. Oni su imali određenih problema u vezi, te su odlučili da je najbolje vrijeme da prekinu.

Mediji u Engleskoj objavili su da je glavni problem što Romeo provodi previše vremena u Americi i u potpunosti je fokusiran na fudbal što je zasmetalo njegovoj djevojci koja inače živi u Londonu.

Shvatili su da njihova veza na daljinu baš i ne funkcioniše kako su očekivali i odlučili su da prekinu.

[twitter]https://twitter.com/wndpblogpost/status/1546740068664152065[/twitter]

Top Komentari

Dragan_B
Ima li prezivjelih u tim ruševinama ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi