Ronaldinha 'guli' bivša djevojka, a sad bi mogao i u zatvor: "Sve je laž, nisam se htio ženiti"
Foto - EPA

Nevjerovatno

Ronaldinha 'guli' bivša djevojka, a sad bi mogao i u zatvor: "Sve je laž, nisam se htio ženiti"

M. Šljivak

Brazilska legenda Ronaldinho (41) mogao bi završiti iza rešetaka zbog tužbe bivše djevojke Priscille Coelho.

Sud u Brazilu naložio je fudbalskoj legendi da isplati dugovanja prema bivšoj djevojci kojoj je po odluci suda morao isplaćivati 18.000 dolara mjesečno.

Priscilla je podnijela tužbu protiv Ronaldinha tvrdeći da je u isto vrijeme pored nje, sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici, planirao brak sa izvjesnom Beatriz Sousa.

Ronaldinho je naravno te optužbe opovrgao tvrdeći da nije imao namjeru da stupi u brak.

"To je ogromna laž. Svi pričaju o tome, ali to nije istina. Nisam se planirao ženiti", poručio je Ronaldinho 2018. godine.

Međutim, Priscilla je iskoristila zakonske opcije i tužila je Ronaldinha za vođenje dvostrukog života. Sud je stao na njenu stranu i naložio je fudbalskoj legendi da joj mjesečno plaća 18.000 dolara.

On to međutim nije radio. Zbog toga je sud naredio isplatu ili će ga poslati iza rešetaka.

Podsjetimo, Ronaldinho je prošle godine proveo nekoliko mjeseci u paragvajskom zatvoru zbog falsifikovanih dokumenata, a pušten je nakon što je isplaćena cifra od oko 200.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi